Алейш Еспаргаро рестартира разправията си с Марк Маркес и зададе

...
Алейш Еспаргаро рестартира разправията си с Марк Маркес и зададе
Коментари Харесай

Еспаргаро: Още колко пилоти ще събори Маркес?

Алейш Еспаргаро рестартира разправията си с Марк Маркес и зададе въпроса, който счита, че другите водачи не смеят да зададат. Еспаргаро изясни, че случаите, провокирани от Маркес са доста повече от тези на другите водачи, взети дружно и също по този начин загатна, че испанската звезда на Хонда получава по-различно отношение.

Маркес отсъства от MotoGP от първото съревнование за сезона в Португалия, където в третата обиколка удари Мигел Оливейра и двамата паднаха. Според Еспаргаро, Маркес е трябвало да бъде осъден за едно съревнование, а освен да получи две минавания през дългата обиколка.

„ Не желая да подлагам на критика Марк, само че би трябвало да задам един въпрос – изясни Еспаргаро пред вестник AS. – Тези докосвания и рухвания, какъв брой от тях са по виновност на Марк и какъв брой на другите 20 водачи, взети дружно? Да, това може да се случи на всеки. Но какъв брой пъти това се случва на него и какъв брой пъти на мен или Пеко? ”
 Лоренцо: Маркес избира сред Хонда и Дукати Лоренцо: Маркес избира сред Хонда и Дукати
Еспаргаро още веднъж изясни, че не е значимо кой предизвиква случая, а какъв брой пъти се случва това и добави, че случаят с Оливейра в Португалия е можел да бъде избегнат.
 Маркес: Сегашната ми травма може да е пагубна за кариерата ми Маркес: Сегашната ми травма може да е пагубна за кариерата ми
„ Има и още него – доста водачи се оплакват от Такааки Накагами, който съгласно тях заслужава съществено наказване, защото той провокира доста произшествия и не е глобен – добави Еспаргаро. – Но по това не се шуми, защото това е Накагами, а не Маркес. Въпреки, че Тааки е подложен на критика доста повече, а що се отнася до Марк, като че ли на никого не му пука. ”

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР