Алея на книгата ще се проведе на традиционното ѝ място

...
Алея на книгата ще се проведе на традиционното ѝ място
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 5 юли

Алея на книгата ще се организира на обичайното ѝ място в правата сред „ Севастопол “ и ФКЦ. Тази година обаче тя ще бъде единствено в едната лента на бул. „ Сливница “. Лявата, в посока Морската градина “, ще остане свободна за минувачи.За сметка на това събитието ще се разшири до Слънчевия часовник, където ще бъде сцената на културната стратегия.

Във Варна има 46 публични чешми, от които съвсем всички са в редовност и работят. Това оповестиха от общинската дирекция „ Инженерна инфраструктура и благоустрояване “.

Във връзка с осъществяване на строително-монтажни работи от 6 юли, четвъртък, от 12.00 ч. ще бъде затворена за коли улица „ Подвис “ - в сектора от кръстовището с ул. „ Никола Козлев “ до кръстовището при Първа езикова гимназия.

Любимото музикално турне провокира еуфория пред повече от 35 000 души аудитория на Южния плаж във Варна. За следващ път рекордният брой почитатели на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour затвърди славата на варненци като една от най-емоционалните и дейни публики в България. Голямо неспокойствие провокира и фактът, че на сцената пяха няколко родени във Варна реализатори

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР