Алея на името на един от най-успешните кметове на Плевен

...
Алея на името на един от най-успешните кметове на Плевен
Коментари Харесай

Oт днес алеята към Панорамата официално носи името на Андрей Романов

Алея на името на един от най-успешните кметове на Плевен – Андрей Романов, беше публично открита през днешния ден в региона на Панорама „ Плевенска епопея 1877 ”.



На проведената от Община Плевен гала участва фамилията на Андрей Романов, възпитаници, общественици, културни дейци, публицисти, плевенчани, пристигнали да засвидетелстват почитание.



По предложение на кмета Георг Спартански алеята беше наименувана с Решение на Общинския съвет – Плевен, № 1375/25.05.2023 година, признато с цялостното единогласие от локалните депутати.

Изпълняващият длъжността Кмет на Община Плевен Милен Яков напомни пред присъстващите делото на Андрей Романов – строителя на актуален Плевен, човек, който е образец за отдаденост на своя град, отговорност, увереност, невзискателност, мъдрост и човещина. За построеното от Андрей Романов и екипа му приказва и неговата брачна половинка Пенка Романова, която благодари за оказаните към брачна половинка й респект и почитание. Тя напомни и неговата и на екипа му работа по създаване на всички обекти за 100 години от Освобождението на Плевен, както и за цялостното благоустрояване на града.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР