Алесия Бонари със сигурност има потенциала да се превърне в

...
Алесия Бонари със сигурност има потенциала да се превърне в
Коментари Харесай

Какво е да си медицинска сестра на първа линия на борбата с коронавируса?

Алесия Бонари сигурно има капацитета да се трансформира в най-известната здравна сестра по света. Но тя нито се е снимала по долни дрехи, нито пък е лъснала в някой уебсайт за възрастни. Просто младият доктор е един от хилядите свои сътрудници, които се грижат за заболели от ковид пациенти. И е много дейна в Instagram. Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@alessiabonari_) on Jan 26, 2020 at 6:09am PST

Младата сестра разгласява дълъг текст, с който споделя каква е действителността при работа с панденмията. Алесия приказва за физическата, психическата и прочувствената отмалялост.
               

A post shared by (@alessiabonari_) on Mar 9, 2020 at 3:22am PDT

На фотография тя е запечатала метода, по който наподобява след часове с защитно облекло, само че текстът е още по-плашещ. " Аз съм здравна сестра и се сблъсквам с тези незабавни случаи. И аз съм уплашена, само че не да отида до магазина да си напазарувам, а да отида на работа. Страх ме е, тъй като маската може да не ми е по размер, може без да мисля да докосна лицето си с мръсни ръкавици или пък очилата няма да покриват добре очите ми и нещо ще пръсне в тях ".
               

A post shared by (@alessiabonari_) on Sep 27, 2019 at 11:33am PDT

" Физически съм изтощена, тъй като защитното облекло ми предизвиква болежка, очилата се запотяват, а един път облека ли това облекло, не мога да вървя до тоалетна или да пия вода в продължение на 6 часа. "
               

A post shared by (@alessiabonari_) on Sep 14, 2019 at 8:24am PDT

" Психически съм изтощена и аз, и моите сътрудници, които сме в това състояние от седмици. Но това няма да попречи на нашата работа и ще я вършим, както постоянно сме я правили. Грижа се и ще се грижа за моите пациенти, тъй като съм горда и тъй като обичам работата си. "
               

A post shared by (@alessiabonari_) on Jun 15, 2019 at 10:53am PDT

" Това, което апелирам всеки, който чете този текст, е да не подценява това, което вършим, да си седи у дома и да пази най-беззащитните. Ние младежите не сме ваксинирани против този ковид, и ние можем да се разболеем. Или по-лошото - да ви заразим. Не мога да си разреша лукса да се прибера под карантина вкъщи, би трябвало да правя моята работа. Моля ви, вършете и вие своята. "
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР