Алесандро Дел Пиеро смята, че Душан Влахович и Денис Закария

...
Алесандро Дел Пиеро смята, че Душан Влахович и Денис Закария
Коментари Харесай

Дел Пиеро разкри козовете на Юве за пролетта

Алесандро Дел Пиеро счита, че Душан Влахович и Денис Закария ще „ трансформират “ тима на Макс Алегри. През януарския трансферен прозорец Влахович бе закупен за над 70 милиона евро от Фиорентина, до момента в който Закария дойде от Борусия Мьонхенгладбах за към 8 милиона евро.

Легендата на клуба Дел Пиеро сподели пред Sky Sport Italia, че тези попълнения ще трансформират фундаментално общия метод, който Юве имаше до момента през този сезон.

„ Виждахме доста пъти през годините, че Ювентус господства в мачовете и бива осъден при контраофанзива, само че в този момент те са от другата страна на тази обстановка “, сподели Дел Пиеро.

„ Влахович има невероятни качества и физически е доста добре. Ако продължи формата, която имаше във Фиорентина ще е добре. Може да вкарва по всевъзможен метод ", продължи легендата на торинци.

Del Piero: "Allegri ora deve centrare qualificazione in Champions "
— skysport (@SkySport)

„ Бианконерите “ бяха подложени на критика за това, че са прекомерно отбранителни и внимателни при Алегри, като са отбелязали единствено 34 пъти в 23 мача от Серия А този сезон.
Влахович от своя страна е отбелязал 17 гола в 21 мача в лигата.

„ Тези промени могат да трансформират Юве, да донесат възторг и чувство за мощ в личните благоприятни условия “, добави Дел Пиеро.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР