Алена съветва в този период да не купуваме лека кола,

...
Алена съветва в този период да не купуваме лека кола,
Коментари Харесай

Меркурий ретрограден до 15 май, огнените знаци да внимават!

Алена поучава в този интервал да не купуваме лека кола, мобилни телефони и бяла техника, не сключвайте и контракти

В интервала до 15 май, когато Меркурий е назадничав, бъдете деликатни с покупките и не сключвайте значими контракти, предизвестява астрологът Светлана Тилкова – Алена.

„ Зарадвах се, че пропуснахме цели два месеца – бяхме без ретроградни планети. Надявах се, че ще има някаква стабилизация – икономическа, политическа, само че за жалост това не се случи “, разяснява тя в предаването „ Тази заран “ по бТВ.

" Нека зарадваме хората! Може да се подписват бракове, да се раждат деца, да се хапва на воля ", прибавя тя.

Нейните препоръки са в този интервал да не си купуваме лека кола, мобилни телефони и бяла техника. Също по този начин да не сключваме значими контракти, в случай че обаче доста се постанова – да има уговорка за преподписването им. Не е желателно в този интервал да сменяме работата си или да теглим заем.

„ В момента Меркурий е назадничав в Телец и най-важното е засиленият веществен блян. Телецът обича да има, да натрупа, без да бъде пресметлив и лакомец. Лъжите и измамите ще бъдат задействани “, посочи Алена.

Особено би трябвало да внимават огнените знаци (Овен, Лъв и Стрелец), тъй като Телецът като се ядоса и му падне аленото пред очите, е неуправляем, предизвестява тя.

Земните знаци (Телец, Дева и Козирог) са малко по-облагодетелствани – с по-меко въздействие, само че и те не би трябвало да подценяват възбраните за контракти и промяна на работа, акцентира астрологът.

Въздушните знаци (Близнаци, Везни и Водолей) съумяват в сходни интервали да намерят вярната пътека – без значение дали ще минат под оплитам или ще съумеят да го прескочат, прибавя тя.

„ Водните знаци (Рак, Скорпион и Риба) са също много застрашени от въздействието на назадничав Меркурий, тъй като при тях страстта е водеща, само че пък както и въздухът водата се промушва, където може. Важното е да не вървят против течението “, посочи Алена. 

„ Много е забавно наличието на Венера в ретроградно придвижване. При такова придвижване на планетата хората, които в предходни прераждания не са съумели да срещнат огромната обич, ще я търсят. Те са изживявали прераждания с бракове по сметка, или някакъв различен вид обвързаности “, изясни тя.

„ Много ми се желае сега, в който Венера влезе в ретроградното си придвижване, което ще стане на 23 юли до 4 септември, да се замислят и мъжете, и дамите, би трябвало ли ни експанзия, яд, принуждение, тъй като единствено от помощта на планетата зависи да се озаптят тези негативи, които непрестанно се оповестяват в новините “, прикани астрологът. 

„ Венера е обич. Тази планета ръководи Телец и Везни. Двата знака би трябвало да са безпределно щастливи, когато е ретроградна, тъй като имат късмет да извърнат всичко отрицателно в живота си и да го създадат позитив “, добави тя. 

" Най-важното за България през май е, че компликациите няма да ни подминат, само че въпреки това ще ни подтикват към размисъл и осъзнаване на допусканите неточности. Ще бъдем очевидци на вредоносни изявления за страната ни на напористи, само че неинформирани деятели зад граница. Има там българи, които не са се прибирали у нас от 20 години. Трябва да внимават, тъй като едно такова изявление може да смъкна и държавното управление ", сподели още Алена.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР