< Алена дава отговор на въпроси, които интересуват публиката < Топ астроложката Светлана

...
<
Алена дава отговор на въпроси, които интересуват публиката
<
Топ астроложката Светлана
Коментари Харесай

Алена отговаря: Разделя ли се Димитър Рачков с Анита?Глория остава ли с младока Добромир

< Алена дава отговор на въпроси, които интересуват публиката
< Топ астроложката Светлана Тилкова-Алена разкрива обратите в едни от най-интересните звездни двойки.Според прогнозата й Димитър Рачков ще продължава да не желае женитба. Но през новата 2023 година може да срещне нова обич, предвижда Алена. Претръпнал е  във връзка с брак и деца, инатлив е, само че до идващия си рожден ден ще е в естетика. И тогава може да срещне нова обич, предсказва Алена.
< Тя загатна, че дамата до него може да е манипулативна и в един миг той  да съжалява за времето, през което са били дружно.
< Очертава му се да проучва живота си, само че там сватбата не е приоритет. Но в случай че го стори, ще съжалява, твърди феноменът. Димитър Рачков самичък заяви за връзката си с Анита Димитрова преди две години. Двамата имат разлика от 27 години в интерес на плеймейтката  и никой не има вяра, че са дружно от чистата обич на Анита.
< Според прогнозата на Алена Глория я чака сложна нова година. Кралицата на поп фолка не може да планува трудностите, тъй като не са подбудени от нейните дейности.След рождения й ден я чакат промени, само че от нейните решения и дейности зависи дали ще са позитивни или отрицателни.
< Отношенията на певицата с младото й гадже също няма да са лесни. Но съгласно прогнозата на астроложката, в случай че до рождения си ден през 2024 Глория и Добри са още дружно, може да продължат по общ път.
<  
<  
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР