Алексис Санчес ще остане в Интер и това не е

...
Алексис Санчес ще остане в Интер и това не е
Коментари Харесай

Интер взима Алексис безплатно

Алексис Санчес ще остане в Интер и това не е изненада, тъй като " нерадузурите " от много време водеха договаряния с Манчестър Юнайтед за закупуването на чилиеца. Новината от довечера обаче е, че италианският клуб няма да заплати трансферна сума за фланговия нападател, който до момента игра в отбора на Антонио Конте като преотстъпен.

Популярните публицисти Джанлука Ди Марцио и Фабрицио Романо оповестиха, че от Юнайтед дефинитивно са се съгласили да пуснат гратис 31-годишния бързак. Преди това се смяташе, че " алените дяволи " няма да се разделят с него за по-малко от 15 млн. евро.  Интер и Юнайтед се схванаха за Алексис
По-рано през днешния ден " Гадзета дело спорт " написа, че чилиецът ще подпише контракт за 3 години, в които ще проработи 15 млн. Информацията от довечера е, че Алексис ще получава по 7 млн. евро на сезон.

Бившата звезда на Удинезе, Барселона и Арсенал се провали на " Олд Трафорд ", където беше измежду най-високоплатените футболисти. Желанието да се избавят от възнаграждението му е главната причина от Манчестър Юнайтед да го пуснат без пари в Интер. За " нерадзурите " чилиецът записа 22 мача и 4 гола в Серия " А ", направи и 8 асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР