Алексис Санчес най-после започна да показва качествата си с фланелката

...
Алексис Санчес най-после започна да показва качествата си с фланелката
Коментари Харесай

Интер награждава Алексис Санчес с нов договор

Алексис Санчес най-сетне стартира да демонстрира качествата си с фланелката на Интер. 35-годишният чилиец изигра основна роля при през уикенда, отбелязвайки второто попадение и асистирайки за първото на Кристиян Аслани. Преди това Санчес се показа на висота и при безапелационните победи на „ нерадзурите “ в шампионата над Лече и Аталанта.

Чилиецът стартира акцията разочароващо, само че със мощните си изяви в последните седмици е убедил управлението на Интер да му предложи нов контракт. Настоящият изтича в края на сезона, само че медиите в Италия са на мнение, че Санчес ще остане на „ Сан Сиро “ най-малко още 12 месеца.

След успеха над Дженоа латиноамериканецът беше окуражителен и от треньора на „ нерадзурите “ Симоне Индзаги. „ Никога не съм имал подозрения в качествата на Алексис. Знаех, че в един миг от сезона ще пристигна неговият момент. Като треньор съм извънредно благополучен, че мога да разгадавам на огромна група от играчи. Без ротация в актуалния футбол е невероятно да се печели в дълъг интервал от време. Санчес е извънреден експерт и сподели, че когато имаме потребност от него, той е подготвен “, сподели Индзаги.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР