Алексис Санчес е пред трансфер в Манчестър Юнайтед“. Новината е

...
Алексис Санчес е пред трансфер в Манчестър Юнайтед“. Новината е
Коментари Харесай

Санчес пред трансфер в „Юнайтед“

Алексис Санчес е пред трансфер в „ Манчестър Юнайтед “. Новината е на водещото британско издание „ Sportsmail ”, а с цел да подхрани в допълнение спекулациите, мениджърът на „ Арсенал “, французинът Арсен Венгер, остави халфа отвън групата при провалянето от „ Борнемут “ с 1:2. Според обявата, офанзивният футболист ще стане най-скъпоплатеният състезател на „ Олд Трафорд “ със седмична заплата от 350 000 паунда. В момента Пол Погба се радва на най-солидно заплащане – 300 000 паунда.
Освен това „ алените дяволи “ ще ударят по градския противник „ Манчестър Сити “, който също желае Санчес в редиците си.
А без национала на Чили в състава си, „ Арсненал “ продължи с пропадането си през сегашния сезон. „ Топчиите “ паднаха за пръв път в своята история от „ Борнемут “ в мач за състезание. Домакините съумяха да осъществят цялостен поврат в границите на 283 секунди, откакто Хектор Беларин откри резултата в 52-ата минута. Кошмарни неточности в защитата доведоха до попаденията на Калъм Уилсън и Джордан Айб.
Статистиката демонстрира, че това е трета поредна загуба за „ Арсенал “ в мач, в който Санчес не е взима присъединяване. Преди това същото се случи против „ Стоук “ (0:1) и „ Уотфорд “ (1:2).
Поражението остава „ артилеристите “ надалеч от топ 4, а единствено преди дни отборът отпадна от ФА Къп след изненадваща загуба с 2:4 от „ Нотингам Форест “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР