Алексей Петров е застрелян в София, съобщиха МВР. Инцидентът е станал

...
Алексей Петров е застрелян в София, съобщиха МВР.
Инцидентът е станал
Коментари Харесай

Алексей Петров е застрелян в София

Алексей Петров е убит в София, оповестиха Министерство на вътрешните работи.

Инцидентът е станал в кв. “Драгалевци ” в 12:20 ч., като е стреляно с пушка.

Пострадалата при стрелбата е закарана в „ Пирогов “, оповестиха от Центъра за незабавна здравна помощ – София. 

Сигнал с искане за помощ е постъпил в 12:40 часа на телефон 112. На място са изпратени две коли за спешна помощ. Медицинските екипи са установили гибелта на Алексей Петров, както и жена с огнестрелна рана. Тя е контактна.

На мястото на стрелбата, пътя за лифта към Витоша в Драгалевци, тече оглед. На мястото на събитието е цялото управление на Министерство на вътрешните работи.

Роденият през 1962 година Алексей Петров е някогашна барета от Специализирания отряд за битка с тероризма, помощник на НСС. Бивш специфичен консултант и в Държавна организация “Национална сигурност ” (ДАНС).

Алексей Петров напуща баретите при започване на 90-те години на предишния век. След това се насочва към частния бизнес. Той е измежду учредителите и на Съюза на някогашните барети. Създава няколко застрахователни компании. 

На 10 февруари 2010 година той бе арестуван и упрекнат за водач на незаконната група “Октопод ”, занимавала се с рекет и изнудване. През октомври същата година бе пуснат под домакински арест.

Това е третото нападение против Петров, откакто на 14 август 2002г. той бе прострелян до басейн “Спартак ”. На 29 октомври 2015 година още веднъж е осъществен несполучлив атентат с гранатомет против него. На 13 ноември същата година Алексей Петров афишира премия от 100 000 $ за информацията кой стои зад атентата против него.
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР