Алексей Петров е живият свидетел на прехода - бил е

...
Алексей Петров е живият свидетел на прехода - бил е
Коментари Харесай

Кирил Борисов: Алексей Петров беше свързващото звено между бизнеса, политиците и престъпния свят

Алексей Петров е живият очевидец на прехода - бил е барета, предприемач, консултант в ДАНС, офицер под прикритие в Министерство на вътрешните работи. Има доста контакти с бизнеса, с политици, с незаконния свят. Той е свързващо звено сред тези три съставния елемент. Петров знаеше доста за доста хора и процеси, с ликвидирането му някой ще е по-спокоен в този момент. Това сподели журналистът Кирил Борисов от " 168 часа " пред Нова тв.

" Поръчителите на този атентат са свързани с избрани събития в България, само че има и догадка, че може да е поръчано от чужбина. Петров дълго време работил за сигурността, имал е взимане предоставяне с непознати незаконни групи, дали ги е обезвредил или им е съдействал. Според мен това си е наша българска работа. Не мисля, че е обвързвана с предходните атентати против него, само че съм черноглед, че следствието ще стигне до гарант, най-вече да заловен физическия причинител, само че се колебая ", съобщи той.

По думите му в случай че въздействието на Петров е било претекст за убийството, то това е доста ужасно.

" Не е това методът да стопираш въздействието на някого, има си способени органи. Алексей Петров не беше нерешителен човек, беше диалогичен, само че не търпеше доста друго мнение. Това, че се появяваше пред медиите, го приписвам, че се оправдава след проблемите с правораздаването и изиска да стане значим фактор в страната ", уточни Борисов.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР