Алексей Петров е бил с трима души охрана по време

...
Алексей Петров е бил с трима души охрана по време
Коментари Харесай

Алексей Петров е бил с охрана по време на убийството

Алексей Петров е бил с трима души защита по време на убийството през днешния ден в гориста околност над столичния квартал „ Драгалевци “.

Това заяви на брифинг основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров.

Той е имал нормален маршрут на придвижване с негова позната, който се изследва.

В момента се прави оглед от всички нужни експерти, които да дадат отговор на въпросите за типа на оръжието, броя на изстрелите и така нататък

Проучваме маршрута на жертвата и организираме издирвателни дейности и събиране на доказателства. Огледите не престават, уточни Тодоров.

Сформиран е действен щаб, който работи по разпределението на дилемите за следствие на тежкото престъпно закононарушение.

Полицейските чиновници са ангажирани с процесуално-следствени дейности, събиране на доказателства, заградителни мероприятия и работа по установяването на възможния причинител. Огледът продължава. На място са шефовете на ГДНП основен комисар Атанас Илков и на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Любомир Николов.

Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи спосочи, че Алексей Петров е убит в гориста околност, покрай пътека.

" Установяват се хора, които са били в региона ", добави той.

Досъдебното произвеждане се управлява от Софийска градска прокуратура – посочи административният ѝ началник Илиана Кирилова.

" Разпитват се очевидци, защитата на потърпевшото лице и дамата, която го е придружавала, сега е в " Пирогов ". По данни на медиците следва интервенция и вероятно сега, в който имаме опция и тя е добре, ще бъде разпитана ", уточни Кирилова.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР