Алексей Навални, вокален критик на руското правителство, по-специално на президента

...
Алексей Навални, вокален критик на руското правителство, по-специално на президента
Коментари Харесай

Алексей Навални „вероятно убит с един удар в сърцето, използван като характерен ход от КГБ`

Алексей Навални, вокален критик на съветското държавно управление, по-специално на президента Владимир Путин, може да е бил погубен от удар с „ признак на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) “ към сърцето, съгласно изказвания, направени от правозащитник.

Въпреки че формалната причина за гибелта на Навални не е разкрита, се счита, че той е умрял от техника, постоянно употребена от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) - единична удар в сърцето.

Владимир Осечкин, правозащитник и съветски заточеник, приказва с The Times за техниката и за какво счита, че е употребена. Той сподели, че синините, открити по тялото на Навални, подхождат на този остарял способ, който нормално се използваше от подразделенията на специфичните елементи по време на пика на Комитет за Държавна сигурност (на СССР).

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: ЕКСКЛУЗИВНО: Ескадроните на гибелта на Путин „ ще стартират убийствена пръскачка против враговете на Обединеното кралство “ след убийството на Алексей Навални

„ Те образоваха своите оперативни чиновници да убиват човек с един удар в сърцето, в центъра на тялото. Това беше отличителна линия на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР