Алексей Навални ще бъде погребан в Москва в петък, като

...
Алексей Навални ще бъде погребан в Москва в петък, като
Коментари Харесай

Алексей Навални ще бъде погребан в Москва

Алексей Навални ще бъде заровен в Москва в петък, като възпоменателната работа ще се организира в квартала, където той е живял дълги години, съгласно екипа на починалия съветски опозиционен водач.

Поддръжниците на антикорупционния деятел упрекнаха президента Владимир Путин, че го е умъртвил, с цел да предотврати освобождението му при възможна замяна на пандизчии със Съединени американски щати и Германия.

След гибелта му в отдалечена Арктика затворническа колония по-рано този месец фамилията на Навални сподели, че Кремъл е забавил предаването на тялото му, с цел да прикрие повода за гибелта, изнудвал е майка му да го погребе скрито и се е опитал да попречи на поддръжниците да провеждат обществено заравяне.

Навални ще бъде заровен на Борисовското гробище в Москва, написа неговата говорителка Кира Ярмиш в обществените медии в сряда.

Иван Жданов, шефът на фондацията на Навални, сподели, че съветските управляващи са се намесили, с цел да им попречат да провеждат погребението в четвъртък, когато Путин т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР