Алексей Навални е бил убит, защото е бил близо до

...
Алексей Навални е бил убит, защото е бил близо до
Коментари Харесай

Готвели размяна на Навални с убиец от ФСС, излежаващ присъда в Германия

Алексей Навални е бил погубен, тъй като е бил покрай освобождение при готвена замяна на пандизчии. Това съобщи неговата съюзничка Мария Певчих във видео в ЮТюб канала на видния опозиционер. Според нея, в навечерието на гибелта му, Навални е трябвало да бъде освободен от наказателната колония дружно „ с двама американски жители “ при замяна за наказан на пожизнен затвор в Германия наемен палач.

 
Навални трябваше да бъде освободен през идващите дни. Защото получихме решение за замяна. В началото на февруари на Путин беше препоръчана замяна сред офицера от Федералната работа за сигурност и наемен палач Вадим Красиков, който излежава присъда за ликвидиране в Германия, и двама американски жители и Алексей Навални. Получих удостоверение, че договарянията са в ход, бяха във заключителен стадий на 15 февруари. На 16 февруари Алексей беше погубен.
Мария Певчих – съдружник на Алексей Навални

А с пост в обществената мрежа „ Екс “ говорителката на Навални – Кира Ярмиш – заяви, че сътрудниците му търсят място за обществено поклонение пред тленните му остатъци. По този метод неговите поддръжници ще получат опция да се сбогуват с него.

Тялото на починалия критик на Кремъл беше предадено на майка му в арктическия град Салехард в събота. Все още не са оповестени договореностите за погребението му.

Руски канали в Телеграм пишат, че Навални може да бъде заровен в московско гробище, където към този момент се правили мерки. Очакваната дата е 29 февруари. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР