Алексей Москальов, самотният баща, които беше осъден на две години

...
Алексей Москальов, самотният баща, които беше осъден на две години
Коментари Харесай

Осъденият за детска рисунка баща е бил арестуван в Минск

Алексей Москальов, самотният татко, които беше наказан на две години затвор поради антивоенна рисунка на щерка му, беше хванат в беларуската столица Минск, заяви съветският уебсайт " Медиазона ".

Москальов съумя да избяга преди произнасянето на присъдата.

се базира на юриста на наказания, който споделя, че по косвени данни Москальов е арестуван и той към този момент няма връзка с него.

Цитира се източник, съгласно който Москальов е присъединил мобилния си телефон в квартирата в Минск, където се е укривал и това е разрешило на управляващите да открият местонахождението му.

Присъдата на съда беше произнесена в неявяване на подсъдимия от Ефремовския областен съд в Тулска област във вторник. Говорителят на съда заяви след края на съвещанието, че в нощта преди решението Москальов е избягал от домашния арест.

 Руснак е наказан на 2 години затвор след антивоенна рисунка на щерка му Руснак е наказан на 2 години затвор след антивоенна рисунка на щерка му

Освен за рисунката на щерка му, която изобразява жена и дете под украинското знаме с ориентирани към тях ракети, Москальов е наказан и за постове за съветските зверства против цивилно население в Буча при започване на войната, показва " Медиазона ".

Според съветски медии 12-годишната Маша Москальова е отнета от татко си след започването на следствието и се намира в детски подслон.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР