Александровска болница е с нов директор. Това е д-р Атанас

...
Александровска болница е с нов директор. Това е д-р Атанас
Коментари Харесай

Д-р Атанас Атанасов е новият директор на Александровска болница

Александровска болница е с нов шеф. Това е доктор Атанас Атанасов, който е някогашен пълномощник от ловешката болница.

Другите двама членове на борда са проф. Румен Стилов и Гергана Андреева - Сотирова.

Назначенията са факт, откакто служебният здравен министър Стойчо Кацаров освободи досегашния ръб на Александровска болница отпред с проф. Борис Богов.

Новият шеф доктор Атанас Атанасов е приключил Медицинския университет в София, със компетентност "Хирургия ", както и магистратура по Обществено здраве и здравен мениджмънт. Атанасов има опит в ръководството на общински и държавни лечебни заведения.

Последната му роля беше на пълномощник в МБАЛ „ проф. Параскев Стоянов “ в Ловеч.

Проф. Румен Стоилов ще ръководи Съвета на Александровска болница. Дългогодишният му професионален опит е обвързван с Клиниката по ревматология на УМБАЛ „ Св. Иван Рилски “. В интервала 2006 – 2008г., Стоилов заема длъжността изпълнителен шеф на болничното заведение. Професор е в катедра „ Ревматология “ на Медицинския университет София.

Третият член на борда на Александровска е Гергана Андреева – Сотирова. Тя е правист, дълготраен чиновник на РЗОК София, основен секретар на Националната здравноосигурителна каса, a по-късно и шеф на РЗОК София. Към сегашния миг е шеф на дирекция в Министерството на здравеопазването.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР