Александра Тюркмен разказа за последния ден с баща си Филип

...
Александра Тюркмен разказа за последния ден с баща си Филип
Коментари Харесай

Александра Тюркмен проговори за последния ден на баща си

Александра Тюркмен описа за последния ден с татко си Филип Найденов-Фатик, който явно не съумява да прежали. Hotnews.bg напомня, че Филип Найденов-Фатик е от известната фамилия Шабан, сирийци, пристигнали да живеят в България през 60-те години на предишния век. Баща му Исмет Шабан - Големия Фатик е непосредствен с семейството на диктатора Тодор Живков и Държавна сигурност. Твърди се, че той взе участие в търговията с оръжия на " Кинтекс " и работи за контраразузнаването. Заради дарени антики на стойност над 200 000 $ Шабан е почетен с медал " Кирил и Методий - I степен ". След гибелта на бащата през 1998 година синът му Фатик наследява целия бизнес на семейството Тюркмен, която е част от огромен кюрдско-сирийски клан.

Официално компаниите му се занимават с развъждане на птици, търговия и хранителна индустрия. Иначе към групировката на семейството се причисляват сдружения за търговия с петролни артикули, охранителна активност и накротрафик. На 19 август 2003 година Маскираните стрелци го засичат на кръстовището на столичните булеварди " България " и " Гоце Делчев ".

Килърите откриват огън с " Калашников " по първокласния му " Мерцедес " и го вършат на сито измежду бял ден. Фатик е надупчен с 9 патрона. За убийството са арестувани Асен Петров-Шаки, Йосиф Йосифов - Йоско Костинбродския, Борис Арсов - Арчо Стефан, Даниел Георгиев и Ивайло Симеонов. По-късно всички са освободени от ареста, а Шаки и Борчо за убити. Последният ден, който митичният необут прекарал с Александра и фамилията си бил напълно елементарен. Ловили риба и жаби на язовир Искър, а по-късно отишли на ресторант, описа Александра.

Тя била на 12, когато татко ѝ бил убит и очевидно продължава да жали. Не се разделя със фотографията му, а дълго време, щом си спомнела за него, започвала да плаче, описа хубавицата в „ Черешката на тортата “. Щерката направи в негова чест обичаната му чорба топчета, чиято рецепта е на майката на Фатик. Зрителите се разделиха в мнението си за неосъществената актриса. Едни я поздравиха за чудесното показване и уютния дом, други обаче упрекнаха предаването, че прави реклама на мутреси.
`Александра

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР