Александра Тюркмен отново е в България и този път причината

...
Александра Тюркмен отново е в България и този път причината
Коментари Харесай

Щерката на Фатик се върна заради нова любов! Влюбена в обикновено момче

Александра Тюркмен още веднъж е в България и този път повода е гореща спекулация с най-обикновено момче.

Дъщерята на митичния ъндърграунд необут Филип Найденов – Фатик се е влюбила в авантюриста Кирил Генчовски и точно поради него се е върнала у нас.

Кирето, както го назовават другари, не е прочут, нито има кой знае какви финансови благоприятни условия, написа „ Галерия “. Планинар е, пада си и по водните спортове и най-много – по купоните. Точно по усета на Александра Тюркмен.

С Генчовски я среща най-хубавата й другарка – известният модел Кристина Милева, която имаше връзка с артиста Деян Донков преди години. Кирил е един от най-близките другари на Кристина и персонално я помолил да ги запознае с Александра.

Любовта пламва още напролет, когато Тюркмен си бе в България запоследно. В продължение на няколко месеца двамата поддържат връзка, до момента в който Алекс е в Ню Йорк, където живее от година.

Щерката на Фатик възнамерявала лятната си отмора в Гърция, само че не издържала повече без Кирил и се върнала в България.

Тюркмен към този момент повече от седмица е у нас и обикаля питейните заведения на къмпинг „ Градина “ в шумната компания на Кристина Милева и Кирил. Алекс, която е известна с влечението си към чашката, не пропуща да се изяви по морските клубове, описват очевидци.

„ Никак не я слуша главата.

Кирето и той е купонджия и двамата са си лика-прилика “, кискат се техни другари.

Припомняме, че огромната щерка на Фатик в никакъв случай не се е интересувала от финансовото положение на гаджетата си. Последният й сериозен другар от България беше Явор Бахаров, с който още веднъж се срещна около Кристина. С артиста от „ Стъклен дом “ имаха бурна връзка, която даже оповестиха обществено. В последна сметка обаче лекият и неузрял темперамент на Бахаров още веднъж си сподели думата и Александра го заряза.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР