Александра Тюркмен не е известна с много неща, ако изключим

...
Александра Тюркмен не е известна с много неща, ако изключим
Коментари Харесай

Щерката на Фатик: Валеше и го убиха! Натъпках се с валериан

Александра Тюркмен не е известна с доста неща, в случай че изключим това, че е щерка на починалия Филип Найденов - Фатик, прочут като " царя на контрабандата ", който беше разстрелян показно. 

Ако изключим тази значима детайлност, Александра е една от известните инфлуенсърки в Instagram, където споделя за живота си сред София и Ню Йорк. Освен това е дизайнер на облекла, което не е по никакъв начин малко, написа " Телеграф ".

Александра неотдавна разкри душата си в изявление пред Мон Дьо, пред който показа, че към момента носи белезите и раните от преждевременната гибел на татко си.



Тюркмен си спомня всичко от деня на убийството на Фатик. " Навън валеше. Аз изпаднах в една доста тежа нервност, даваха ми валериан. Спомнях си по какъв начин се прибирах у дома, имаше вестници с първа страница: " Най-малко 30 патрона в тялото на Фатик ", описа още тя.

За татко си тя показа, че го идеализира и го и сложила на пиадестал, а изявлението отприщи нечуван интерес към личността на Александра.

Брюнетката и преди този момент е давала изявленията, само че тазгодишното предизвика двоен интерес. Една от аргументите мацката да е на 10 място в тазгодишните търсения на българите в Гугъл. Сред Путин, Ален Делон, Диана Габровска, Кирил Петков и други, попада името на Александра, която се изфука с достижението си.

 В обществените мрежи Тюркмен е зарината от персонални известия, свалки и похвали. Наскоро даже консуматори съпоставиха дъщерята на Фатик със супер модела Бела Хадид. Повод бе фотография от стори, което Александра качи в Instagram и в случай че би трябвало да сме почтени... има нещо правилно в сравнението.

Иначе богатата наследница за момента се е открила по-трайно у нас, а това е с помощта на пандемията. Пандемията беше началото да се върна в България. Любовта беше същинската причина да остана. Тя беше от тези изпепеляващи и бурни любови. Беше комплицирана. Отскоро обаче не сме дружно с индивида X ", показа тя в изявлението си, от което излиза наяве, че евентуално сега е или сама, или с изцяло нов мъж до себе си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР