Александра Тюркмен е наследницата на един от мъжете в България,

...
Александра Тюркмен е наследницата на един от мъжете в България,
Коментари Харесай

Разкошът, в който тъне богатата наследница на криминалния бос Фатик

Александра Тюркмен е наследницата на един от мъжете в България, посочени за престъпни босове – Филип Найденов-Фатик. 

Алекс се занимава с разнообразни неща, след които и изкуство. Щерката на боса се е пробвала като актриса в НАТФИЗ, само че Ламбо я натирил. " Ти си хубава, само че с изключение на за конкурс за хубост, за нищо друго не ставаш. Аз няма да те изгоня от класа си, само че в случай че ти решиш, в този момент е моментът да си тръгнеш ", споделил Стефан Данилов. " Направо ми описа играта. Горд човек съм, сълзите ми напираха в очите, само че съумях да се стегна ", казвала е Александра. 

Виж още: Секс със фамилии, какви мъже харесва и още: Скандалната Габи и нейните еротични предпочитания 

Тя обаче останала в театралната академия, тъй като желала да потвърди на Стефан Данаилов и сътрудниците си, че не е капризната богата наследница и може да се оправи с етюдите. Във втори курс тя репетира крепко и на изпита Ламбо ѝ признал, че се е изненадал от опциите си. Алекс живее две години в Ню Йорк и напуща НАТФИЗ.

В Черешката на тортата тя сподели част от вкъщи си в София, в който има много антики, които са завещание от татко ѝ. Определено си пролича, че има много положителни благоприятни условия.

Виж още: Анти-пластична хирургия: Това ли е новата мода измежду звездите?! 

В Instagram Алекс също демонстрира топ разкош от разнообразни екзотични дестинации, които не са по джоба на всеки.  Балеарските острови, Колумбия, Париж и други местоположения, които Тюркмен обича да посещава.

Тя също по този начин е постоянно облечена със скъпи и гъзарски тоалети, които постоянно демонстрира в обществената мрежа.

Изображение: https://www.instagram.com/allexandraturkmen/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР