Александра Раева показа своя стара снимка, на която е с

...
Александра Раева показа своя стара снимка, на която е с
Коментари Харесай

Алекс Раева се показа с мустак и дебела

Александра Раева сподели своя остаряла фотография, на която е с мустак, къса мъжка прическа и освен това с много цялостна фигура. Фотото провокира възторг по време на величествен театър. В понеделник вечер с изключение на Раева, Оля Малинова, Красимира Хаджииванова, Гери Турийска и Пам Велидис се качиха на сцената на „ Sofia Summer Fest “, с цел да опишат искрено, без поза и подправен срам за своите най-секси неуспехи в комедийното шоу „ Stand up for Sisterhood “.



Благотворителното събитие, по самодейност на Answear България, събра стотици посетители и доходи от 14 434 лв.. Парите ще бъдат разграничени по равно и дарени на две организации с огромни и смислени дела - „ Оле Мале “ и „ Български фонд за дамите “. Облечени в сбирката Girl Power на answear.Lab, Алекс, Оля, Красимира, Гери и Пам провокираха торнадо от смях в публиката, в която ги приветстваха девойките от Националния тим по художествена гимнастика, певицата Поли Генова, ТВ водещите Диана Любенова и Марияна Векилска, актрисата Даяна Ханджиева, още стотици дами, подготвени за шоу, не липсваха и смели мъже.

Раева и различен път е разказвала за „ бруталния мъх “, който имала над устата си като ученичка, само че за първи път сподели доказателства. Специална изненада за феновете беше появяването на сцената на известния в обществените мрежи с профила epicbathguy - Радо Кузманов, който сподели издайническата фотография на Алекс. Раева изясни още, че носила сутиена на сестра си, препълнен с чорапогащници, с цел да наподобява с обилен бюст, а също така постоянно лъжела освен родители си, само че и съучениците.

Вечерта стартира с екзистенциалния въпрос: „ Каква матка си ти, в случай че не можеш да родиш естествено? “ и мина през всички житейски провали – училищен, студентски, кърмачески, майчински, наставнически и полови. Петте дами пред микрофона приказваха за всичко, за което се мълчи, подмениха кирилицата с писмеността на неуспеха, смяха се до сълзи на собствен тил и ни убедиха, че да си на дъното може да бъде доста по-забавно, в сравнение с да си на върха. Със средства, събрани от билетите за шоуто, както и с част от приходите от продажбата на специфичната сбирка Girl Power на answear.Lab, ще бъдат подкрепени майки на деца с увреждания, както и дами от разнообразни общности, които имат смели и истински хрумвания.

„ Щастливи и признателни сме на Answear за поддръжката към идеята на Български фонд за дамите. Вярваме, че партньорството ни е същинска илюстрация на сестринството и на солидарността сред дамите, изключително тъй като споделяме поддръжката с идеята „ Оле Мале “. Средствата, дарени от Answear България, ще бъдат вложени в планове на дамите и девойките посредством нашия конкурс за смели хрумвания за 8 март 2022 година “, съобщи Надежда Дерменджиева, изпълнителен шеф на „ Български фонд за дамите “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР