Александра Петкова отпадна от “Survivor: Скритият идол” дни преди финала.

...
Александра Петкова отпадна от “Survivor: Скритият идол” дни преди финала.
Коментари Харесай

На косъм от победа: Александра отпадна от “Survivor: Скритият идол”

Александра Петкова отпадна от “Survivor: Скритият идол” дни преди финала. Маркетинг специалистката отпадна след борба на Острова на изкуплението със софтуерния инженер Ганка Статева, а едно несъобразено придвижване й коства мястото в предаването.

През напрегнатите, изтощителни седмици в “Survivor”, които трансфораха участниците в стратези и бойци, Александра се потвърди като „ уединен боец “, странящ от обединенията. “Когато си се бил със зъби и нокти, съвсем самичък против всички останали, те боли да си тръгнеш толкоз покрай финала. Но аз се гордея със себе си, тъй като стигнах надалеч в играта. Ще си потегли с достолепието, с което влязох в нея”, разгласи тя след загубата си от Ганка, написа Dnes.bg.

Вместо да влязат в конфликт с всички сили, участничките трябваше да се концентрират и постепенно, точно, без да губят хладнокръвие, да балансират три топки върху платформа. Контролът нееднократно им се изплъзваше и се постановяваше да стартират изначало.

Алекс беше на косъм от успеха, само че едно неопределено придвижване й попречи да я доближи, а Ганка победи, в немалка степен посредством и на шанса си. Компютърната специалистка обаче ще би трябвало да преодолее още едно тестване – да отпразнува 26-ия си рожден ден напълно сама на рисковия Остров на изкуплението, където тропическите стихии са всекидневие, а предходната й съперничка, шампионката по джиу джицу Мила Савова, беше ухапана от змия.

Броени дни преди финала на “Survivor” и Ганка, и останалите участници, са захласнати от мисълта за успеха.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР