Александра Петканова замина за Белград, където красавицата е поканена да

...
Александра Петканова замина за Белград, където красавицата е поканена да
Коментари Харесай

Алекс Петканова остана без дрехи в Сърбия

Александра Петканова отпътува за Белград, където хубавицата е поканена да снима рекламна акция за огромна козметична компания. Родната звезда е била определена да снима промо материалите – фотосесия и видео – дружно с представителки и на Сърбия и Хърватия.

Вечерта преди да застане пред камерата обаче Петканова губи багажа си. Това евентуално се е случило при сменяването на полетите.

Самият модел признава, че е сбъркала при решението си да пътува със аероплан до западната ни съседка. Причината – с цел да стигне до Белград, тя е трябвало да се прекачи на различен аероплан от Мюнхен.

„ Ура, дойдох сполучливо в Белград, въпреки с доста бягане, тъй като мислех, че ще изпусна втория ми полет, тъй като първият аероплан закъсня много “, споделя Алекс във влога си минути преди да разбере за изгубения багаж.

За благополучие, от летището в сръбската столица намират куфара ѝ, като обаче съумяват да ѝ го дават не на същия ден, а часове преди полета ѝ назад към България.

„ Реално имах единствено облекла и гримове в куфара. Ще дойде на идващия ден в 13 ч., а аз се връщам назад в 17, тъй че няма да пристигам да го взимам по-рано “, показа на почитателите си още Петканова.

Приключението до Сърбия в действителност се е състояло още през месец декември, само че инфлуенсърката и моделът едвам в този момент споделя детайлности от него. Въпреки неналичието на шанс в първия ден от заминаването си, планът най-после приключва с позитивен знак за българката, споделя още тя.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР