Александра Петканова е много далеч от секси, за каквато се

...
Александра Петканова е много далеч от секси, за каквато се
Коментари Харесай

Алекс Петканова заприлича на плашило, ребрата й се виждат… ужас!

Александра Петканова е доста надалеч от секси, за каквато се счита!
Манекенката и псевдорепортерка Алекс Петканова претърпява тежки дни и това си проличава по външния й тип. Някога тя изглеждаше като човек, а в този момент от този човек като че ли е останал единствено един скелет, затрупан с кожа.



Вярно е, че манекенките би трябвало да бъдат слаби, само че когато стартират да плашат с външния си тип, несъмнено нещо не е наред. Затова Александра би трябвало да вземе незабавни ограничения.

На последната оповестена от нея фотография се вижда напълно ясно, че личат ребрата й, което е грозно. Толкова е слаба, че към този момент няма по какъв начин да мине за секси.

Петканова може да послужи за заготовка против това каква не би трябвало да бъде една жена. Определено не трябва да е толкоз кльощава, това е грозно, както и да го погледнем.

Възможно е несъразмерната й уязвимост да е в резултат на тежките моменти, които изживява в последните месеци. Двамата с Даниел Петканов се разведоха, въпреки да продължава да носи семейството му.

Алекс има и дете за развъждане, а без мъж до нея несъмнено е тежко. Освен това възрастта й не е чак толкоз огромна (29 г.) и не всеки може да понесе резвод на тези години.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР