Александра Начева: Ще гоня злато на Европейското за девойки тази

...
Александра Начева: Ще гоня злато на Европейското за девойки тази
Коментари Харесай

Александра Начева: Ще гоня злато на Европейското за девойки тази година

Александра Начева: Ще пъдя злато на Европейското за девойки тази година
Лекоатлетката Александра Начева взе присъединяване в поредицата на пресклуб “България ” "Закуска за шампиони", където разкри и вести към идното за нея през годината, съобщи кореспондент на БГНЕС. Олимпийската и международна шампионка от тройния скок за девойки съобщи, че единствения огромен конгрес, на който сигурно ще взе участие този сезон е Европейският шампионат за младежи и девойки в шведския град Бурос през юли, където ще гони купата.

"Треньорът ми ще реши по кое време ще стартираме подготовка за Шампионата в Швеция през лятото и няма по какъв начин да не пъдя купата с резултатите от предходната година. Пък и към този момент съм си във възрастта", означи пловдивчанката.

"Още не сме решили дали да вземам участие на Европейското състезание в зала този март, тъй като забавихме подготовката поради Игрите в Буенос Айрес през октомври. След това получих малко повече отмора, само че с треньора ми ще решим според от подготовката. Ако покрием и норматив за Световното в Доха, може и там да участваме евентуално", приключи определената за "Най-добър млад спортист" на България за 2018 година /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР