Александра Кръстева, която снощи посреща компанията от Черешката на тортата

...
Александра Кръстева, която снощи посреща компанията от Черешката на тортата
Коментари Харесай

Прекалено много майонеза в храната на Мис България в „Черешката”

Александра Кръстева, която нощес посреща компанията от „ Черешката на тортата ” в личния си дом бе извънредно обезпокоена по какъв начин ще се оправи със задачата да се показа пред гостите.Момичето, което е студентка по архитектура призна, че няма опит в кухнята тъй като е доста млада и не е посрещала посетители до в този момент.

За страдание миската бе подбрала храни, за приготвянето на които употребява прекомерно доста майонеза. Която не забърка сама, а употребява подготвена от магазина.Още тогава когато разбра какво е намислила началник Манчев сбръчка вежди и я подлага на критика, че прекалява с мазния артикул. Който вкара във всяко едно от ястията. Та дори и баницата подреди с подготвени кори и заля с майонеза.

Той се появи много сериозен към Алекс в кухнята.Отначало й направи забележка, че няма престилка, не хареса метода,  по който настърга продуктите, както и големите динозавърски порциии на главното. Но напряко бе потресен от количеството майонеза, което не вкара единствено в десерта.

Готите също се изненадаха от калорийната бомба, която им предложи Мис България за вечеря.Но отдадоха това на младостта й и неопитността на младото момиче. Рая Пеева и Таня Боева оцениха представянето й с десетки. Но мъжете я порязаха с 8  и 5.

А феновете реагираха по този начин: „ То дете, бе хора! Мило, очарователно момиче, само че и срамежливо!По детски  искрено и доста красиво! Вашите деца готвят ли?Това е шоу, забавлявайте се! ”, опазиха я почитателите на предаването!

Автор: Facebook

 

 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР