Александра и Даниел Петканови са се сдушили със Сашо Кадиев

...
Александра и Даниел Петканови са се сдушили със Сашо Кадиев
Коментари Харесай

Катето Евро е бясно: Сашо се снима по Италия, а детето му...

Александра и Даниел Петканови са се сдушили със Сашо Кадиев и новото му гадже Ивелина Чоева. Водещият на „ Преди обед” към този момент не крие приятелката си и публично я показва като своя половинка. Той даже е срещнал дългокраката брюнетка с щерка си Катерина, дочу HotArena.

Петканови, Кадиев и Чоева от 2 дни са на италианския остров Иския. Лудия кореспондент и брачната половинка му се скъсват да пускат фотоси от ваканцията, до момента в който Сашо и любовницата му са по-пестеливи в шерването на фрагменти от почивката. Вероятно не желаят да нервират някогашната на водещия – танцьорката Таня Тончева, която е на българското Черноморие с детето.

Синът на Катето Евро неотдавна се похвали, че двете му дами – някогашна и сегашна, се схващат чудесно. Дали обаче в действителност е по този начин или е единствено поза, не е напълно ясно. „ Любовта е движеща мощ! Майната му на егото!”, философства Кадиев.

Факт е, че артистът изостави майката на щерка си в много тежък за нея интервал. В рамките на година танцьорката погреба и майка си, и брат си. Докато почернената жена се бори със скръбта, Сашо се скъса да върви по почивки с любовницата и да показва благополучие. Запознати настояват, че след трагичната загуба Таня се затворила в себе си и не допускала външни хора до персоналния си свят.

„ Отидоха си доста скъпи за мен хора. Ако не е детето, нищо друго не може да ме зарадва. Всеки ден е все по-болезнен за мен, само че като си поплача, ми олеква”, споделяла е Тончева.

Танцьорката е безапелационна, че след гибелта на майка й, Катето Евро е индивидът, който най-силно я е подкрепил. Двете не престават да са доста близки, макар че Таня се раздели със Сашо. „ Катето доста добре се отнесе с мен и до ден-днешен доста ми оказва помощ!”, твърди Тончева. Тя постоянно е уважала някогашната си свекърва, която още в първия момент я приела в фамилията с отворени прегръдки.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР