Александра и Даниел Петканови са решили да oправят семейните си

...
Александра и Даниел Петканови са решили да oправят семейните си
Коментари Харесай

Нова доза сладникаво порно от Петканови

 Александра и Даниел Петканови са решили да oправят фамилните си връзки в Доминикана. Семейството отпътува за екзотичната дестинация макар пандемията и в този момент се радва на тюркоазени води и бели пясъци. Манекенката показа, че с мъжа й са се помирили след дрязгите, които имаха в края на миналата година. Направили го най-много поради невръстния им наследник Габриел, а в този момент карали " втори меден месец " в топлата страна.

Според осведомени съпрузите в действителност се изпокарали към Коледа, само че след това решили, че още малко реклама ще им бъде от изгода. Те направиха персоналните си проблеми обществено притежание, трансформирайки живота си в сполучливо риалити шоу. Феновете им пък тръпнеха в очакване дали ще се сдобрят, или в действителност ще се разделят.

Версията на Петканови гласи, че отношенията им били обтегнати месеци наред, но спорът ескалирал малко преди светлия празник Рождество Христово. От откровенията им в мрежата стана ясно, че свадите им били главно за финанси. Александра се ядосвала най-много на обстоятелството, че напоследък изкарвала повече от брачна половинка си. " Може да ме наречете материалистка, само че парите се значими! ", съобщи напълно откровено хубавицата.

Тя желала мъж, който да е по-богат от нея, да е по-амбициозен, да я води напред в живота. Даниел пък се чувствал подтиснат от по-успялата си половинка.

Съпрузите разясняват, че и двамата са създали доста взаимни отстъпки, с цел да останат дружно. Това не е и първата им разлъка. Преди три години те се изпокараха поради невярност на Александра, само че след обществения сеир се събраха и ожениха в риалити шоуто " ВИП Брадър ". Положителните страсти след сватбата обаче бързо се уталожили и скоро битовизмите споделили своята тежка дума. Петканова почнала да укорява мъжа си, че не изкарва задоволително пари, че не е упорит като нея.

Красавицата от Благоевград работи като модел и популяризира разнообразни артикули в обществената мрежа. От кухнята на сектора издават, че тя е един от най-високоплатените инфлуенсъри у нас. За рекламна обява в инстаграм Александра прибира към 3 бона, а почитателите й са близо половин милион.

Почивката на Петканови в Доминикана също е с рекламна цел. Семейството промотира туристическата организация, която им уредила пътуването. Според осведомени екскурзията им излязла съвсем без пари, тъй като разноските им били поети от туроператора в подмяна на реклама.

Иначе Доминикана не е измежду най-търсените дестинации сега. Сред родните звезди най-предпочитани в този момент са Малдивите и Занзибар, писа " Уикенд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР