Александра Гърдева от Ергенът има гадже, а източник на Vbox7

...
Александра Гърдева от Ергенът има гадже, а източник на Vbox7
Коментари Харесай

Вземи си кака да те отрака: Алекс Гърдева от "Ергенът" показа гаджето си?

Александра Гърдева от " Ергенът " има гадже, а източник на Vbox7 удостоверява клюката. Алекс е била видяна да е рисково близка с непознато русокосо момче на бул. " Витоша ". Самоличността на момчето не е известна, само че психоложката постна нова фотография в Instagram, на която е в компанията на много известен роден влогър.

Той е изрусен, прочут е и... e много по-малък от Александра. Става въпрос за влогъра и инфлуенсър Йоан-Петър, а Алекс постна фотография, на която той коленичи, подарявайки ѝ алена роза. Двамата се майтапят, че ще има алтерантивен сезон на " Ергенът ", а в мненията почитателите им са сюрпризирани.

Виж още: Защо изневярата не е алтернатива? И какъв е сексът след 10 година дружно? Теа и Наум споделят 

" Гаджета ли сте? ", " Много сте сладки двамата, бъдете здрави ", пишат почитатели, а други са уверени, че всичко е единствено смешка. Е, някои консуматори са намерили защо да се заяждат. Фен на Алекс я подлага на критика, че е изпъчила дупето прекалено много, а това не отивало на една обвързана жена. Гърдева обаче не обръща внимание на злобарите, тъй като си има " гадже, гадже, гадже ", както се пее в онази известна на всички не ария.

Гаджета ли са обаче Алекс и Йоан-Петър? Ние подозираме, че двамата са просто другари, които са се снимали за развлечение. Ако обаче се окаже истина, че са двойка, то някой си е намерил кака да го отрака...

Виж още: 1250 евро и обуваш обувките на Андреа! Певицата разпродава дрешника

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_gardeva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР