Александра Гърдева определено е една от най-коментираните участнички в Ергенът.

...
Александра Гърдева определено е една от най-коментираните участнички в Ергенът.
Коментари Харесай

Александра от Ергенът с шокираща изповед за другите участнички

Александра Гърдева несъмнено е една от най-коментираните участнички в " Ергенът ". Виктор не крие афинитета си към нея, което буди завистта на останалите девойки. В общи линии каквото и да се случи в имението, Алекс постоянно е в центъра на събитията, написа iwoman.bg. Ето какво разкри самата тя за другите участнички и за неизлъчваните фрагменти:

" Минавам и някой ми споделя - ти си дебела свиня. И цялото това нещо, ами да - не го дават. Това ли е от 95% от нещата, които не дават? Подиграваха ми се, че един ден желаех да поспя и ги помолих да престанат, тъй като те се наливаха до никое време. Постоянно някой ми чупеше кремове, парфюми... аз знам кой е, само че няма да го кажа.

Повярвайте ми, доста огромна част от това, което аз съм претърпяла като тормоз не го дават по малкия екран и не знам от къде тези девойки вадят тази безочливост да считат, че по някакъв метод са прави. На мястото на тези девойки аз щях да се погледна в профил и първо щях да отида и да се извиня на майка си! ", разяснява Алекс в обществената мрежа.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР