Александра Гърдева и Виктор Стоянов на среща дни преди финала

...
Александра Гърдева и Виктор Стоянов на среща дни преди финала
Коментари Харесай

Алекс изведе Ергенът Виктор на кафе, запозна го и с баща си!

Александра Гърдева и Виктор Стоянов на среща дни преди финала на „Ергенът“!
Изключително забавно става към „Ергенът“. Излъчването на предаването е напът да преобърне взаимоотношенията сред основните герои в шоуто.

Днес Виктор Стоянов и Александра Гърдева бяха уловени от папараци да пият кафе дружно в столично заведение. Двамата наподобяват много задълбочени в диалога си.

По всяка възможност Ергенът е изискал среща с Алекс, с цел да й се извини, че не изгони Виктория Капитонова след случката със заливането с пиво. Виктор към този момент пусна видео, в което съжалява, а в този момент пък персонално е решил да изиска амнистия от психоложката.



Нещата обаче са придобили внезапен поврат и както не бяха гаджета, скоро може и да станат. Александра пусна story в Инстаграм с татко си Пламен Гърдев. Във видеото тя е със същите облекла като на срещата с Виктор и отново е в заведение.

Всичко това води до мисълта, че е доста евентуално да е в същото заведение, с което беше с Виктор и татко й да е пристигнал малко по-късно, с цел да се запознае с мъжа, който Алекс доста харесваше по време на фотосите в Турция.

Запознанство с бащата на една жена е сериозна стъпка, която приказва, че е допустимо психоложката към момента да си пада по Виктор и да има съществени планове по отношение на него.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР