Александра Гърдева е участничката от първия сезон на Ергенът“, която

...
Александра Гърдева е участничката от първия сезон на Ергенът“, която
Коментари Харесай

Жалка! 100 000 лева – толкова струва достойнството на „божата кравичка“ Алекс Гърдева

Александра Гърдева е участничката от първия сезон на „ Ергенът “, която извлече най-вече дивиденти от появяването си в предаването. Повечето фенове я обикнаха и тя закупи необятна известност, само че с позитивен знак, а не с негативен като Виктория Капитонова и Дениз Хайрула да вземем за пример.

Алекс през цялото шоу го играеше положителното момиче и се правеше, че изповядва някакви полезности. Разбира се, измежду тази наслойка в имението, с която живееше, не й беше по никакъв начин мъчно да наподобява като божа кравичка.

Хипнотерапевтката си изигра съвършено картите. Разбирайки, че успеха е нагласена за Вики, реши да напусне сама, показвайки сякаш някакво достолепие. Оказва се обаче, че това достолепие си има цена.

Гърдева разкри обществено, че в случай че продуцентите са й били предложили 100 000 лева, с цел да остане до финала, е щяла да ги одобри. Излиза, че достолепието на Алекс коства 100 бона.

Припомняме, че психоложката напусна непринудено шоуто тъкмо преди огромния край, като се направи на афектирана, че Виктор не я защитил след заливането с пиво от страна на Капитонова. Така тя опита да показва някакво достолепие, само че се оказва, че и то коства пари.

Всъщност Алекс въобще не е толкоз над нещата, колкото се прави. В Испания гаджето й й подарило „ Ферари “ и като цяло постоянно е излизала с богати мъже. Именно в тази страна е била и еротична танцьорка, а в „ Ергенът “ го играеше дама с класа.

Източник: Plovdiv24.bg
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР