Александра Гърдева е решена да отмъсти на Виктория Капитонова! Войната между

...
Александра Гърдева е решена да отмъсти на Виктория Капитонова!
Войната между
Коментари Харесай

Войната продължава и след „Ергенът“! Алекс съди Виктория за психически тормоз

Александра Гърдева е решена да отмъсти на Виктория Капитонова!
Войната сред участничките в „Ергенът“ продължава и след предаването. Много изявления и видеа на девойките демонстрират, че те към момента не могат да понасят Александра Гърдева.



Психоложката обаче няма да остави нещата по този начин. Тя е решена да накаже Виктория Капитонова за всичко, което трябваше да изтърпи в шоуто.

Алекс има намерение да съди рускинята за нанесен душевен тормоз. Именно Вики най-вече атакуваше по всевъзможен метод хипнотерапевтката.

Виктория е в основата на първата паник офанзива в живота на Алекс. Когато развърза банския й пред всички, Гърдева получи припадък, който до тогава в никакъв случай не е получавала. Това е документирано от доктор на предаването и ще бъде употребявано в съда.

Освен това Алекс е търпяла жестоки обиди и насмешки от доста от девойките, само че в основата още веднъж е била рускинята. Психоложката разкри във видео неотдавна, че са я наричали „дебела свиня“, чупили й кремове, парфюми и така нататък

Припомняме, че девойките назоваха Алекс в ефир „грозна“ и че била погрозняла след началото на шоуто. Това също е мотив за правосъдна борба.

Алекс обаче няма право да предприеме каквото и да било преди края на излъчването на „Ергенът“ по малкия екран. Затова ще изчака края на предаването и най-вероятно през месец юни ще подаде иск против Виктория за нанесени нематериални вреди, оставили дълбоки душевни рани.

Гърдева призна в изявление наскоро, че се е възстановявала душевен след шоуто цели 2 месеца. В този интервал не е излизала на никое място и не се е срещала с никого. След това благодарение на психолог полека-лека се е възстановила.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР