Александра Гърдева демонстрира липса на елементарна обща култура! За да следваш

...
Александра Гърдева демонстрира липса на елементарна обща култура!
За да следваш
Коментари Харесай

По-проста и от циганка! Алекс от „Ергенът“ не знае кой е Паисий Хилендарски

Александра Гърдева показва липса на обикновена обща просвета!
За да следваш „Психология“, би трябвало да положиш изпит по Литература или История, по тази причина е извънредно необичайно по какъв начин Александра Гърдева е придобила тази специалност. Тя изложи освен себе си, само че и Нов Български университет, където очевидно са я приели да учи без никакви критерии.



Психоложката разочарова извънредно доста огромна част от феновете си с отговорите си в играта на познания в „Ергенът“. Някои от тях бяха в действителност шокиращи.

Най-шокиращият отговор беше „Иван Вазов“. Той пристигна на въпрос, обвързван с създателя на „История славянобългарска“. Алекс разясни, че не знае кой я е написал и по тази причина е писала Вазов.

По този метод тя се изложи повече даже от ромката Благовеста Бонбонова, която тук отговори вярно, а точно Паисий Хилендарски.

Това обаче не беше единствената излагация на психоложката. Според нея най-високият връх в Стара планина е Мусала.

Като цяло съвсем всички се изложиха грубо, и то на въпроси на равнище главно обучение. Блага дори не знаеше какво е основано през 681 година

Една от големите излагации пристигна и от Деница, от която мнозина чакаха правилни отговори. Оказа се обаче, че управител в АЕЦ счита Съединението на Княжество България с Източна Румелия за осъществено с над 1000 години по-рано. Вместо 1885 година, тя написа 863 година, което демонстрира, че може би го е объркала с Покръстването на българите, което започва през 864 г.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР