Александра Фейгин от Игри на волята напусна шоуто преди известно

...
Александра Фейгин от Игри на волята напусна шоуто преди известно
Коментари Харесай

Фейгин и Жоро заживяха заедно

Александра Фейгин от " Игри на волята " напусна шоуто преди известно време, само че от него тя взе нещо по-важно от огромната премия - обич. Тя и Георги са към момента дружно, а по всичко проличава, че връзката им е предходна на различен стадий. Оказа се, че връзките им доста бързо се развиват и са взели доста значимо и съществено решение за взаимния си живот, което изненада техните съплеменници и другари.

Фейгин и Георги май към този момент живеят дружно. За това подсказаха сторита на Георги, в които той отговори на въпроси на почитатели. Сред тях имаше и такива, свързани с Фейгин, а той напряко обърна камерата към нея. Оказа се, че двамата са в уюта на дома, по домашни облекла и на дивана.

По-рано денем пък Георги сподели, че има нов обичан спорт и това са кънките на лед. Всъщност не би трябвало да сме психолози, с цел да заключим, че точно времето, прекарано дружно, и общите обичани занимания са измежду основните за една сполучлива връзка - нещо, което Георги и Фейгин от дълго време са разбрали. " Наистина Игрите доста ни сближиха, бяхме в доста сложни условия, където издържахме и в този момент ни предстоят единствено хубави моменти, ще би трябвало да се опознаем още, само че за момента всичко е същинско и вълшебно ", разкри Фейгин пред vbox7.com.

View this post on Instagram
A post shared by Georgi Yanev (@yanev.georgi)

Двамата с Георги се срещнали още на тестванията преди Игрите и още тогава усетили, че двамата са един за различен. Дори мечтаели да са в едно племе, само че в последна сметка резултатът е по-голям, а той е една красива връзка. Впрочем от сторитата на Георги стана ясно и друго - двамата с Фейгин напълно скоро ще гостуват на Илиян и Мани в Лондон.

View this post on Instagram
A post shared by Georgi Yanev (@yanev.georgi)

hotnews.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР