Александра Фейгин от Игри на волята е имала много тежко

...
Александра Фейгин от Игри на волята е имала много тежко
Коментари Харесай

Изоставена и предадена! Фейгин разплака всички с тази покърт...

Александра Фейгин от " Игри на волята " е имала доста тежко детство, което сигурно е белязало живота й. Тя сигурно не изпитва носталгия, когато се връща обратно в годините, когато е била дребна.

Състезателката по фигурно пързаляне с насълзени очи описа цялата тежка история за детството си, когато е била изоставена от майка си. Наложило й се е да израсне единствено с татко и то в непозната страна. 



" Като дребна бях изоставена от моята майка. Бях останала с татко си в доста сложен миг, тъй като сме в непозната страна и нямаме близки хора. трябваше да се доверя единствено на него, а той като същински воин се оправи с големите компликации и тежестта, която му бе хвърлена. Да води малко момиченце на учебно заведение, да готви, да пере... Мога да бъда извънредно признателна на моя татко, че възпита такова дете като мен ", споделя Александра пред vbox7.com. 

" Смятам, че съм същинска и виждам да го демонстрирам постоянно и на всеки. Хората би трябвало да сме положителни даже с тези, които не ни желаят хубавото. Не би трябвало да живеем за хората, а за самите себе си. За страдание аз не съумях да усетя домашния уют, което изпитват множеството деца с техните фамилии. Децата ми разказваха по какъв начин са чествали Коледа и ме питаха и мен. Отговарях им, че не чествам, защото сме единствено аз и татко ми и някак не става. 

 

Моята цел и фантазия е да основа огромно и сплотено семейство и да се събираме на масата, както по филмите. Станах мощно момиче, мога да се оправям сама в живота и нямам потребност някой да ме подбутва и да ми угажда. Съветвам всички хора в моето състояние, които са изоставени, да не се предават, това ще ви направи по-силни ", безапелационна е Фейгин, която след края на формата се залюби с Георги, който се оказа един от най-комплексните играчи в последния сезон на " Игри на волята ", написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР