Александра е на 38 г., от Русия. Живее в България

...
Александра е на 38 г., от Русия. Живее в България
Коментари Харесай

Руска проститутка в България разкри шокиращи подробности за най-древната професия

Александра е на 38 година, от Русия. Живее в България от 10 години, а от 8 години практикува най-древната специалност. В уеб страницата, в който се подвизава, написа, че „ специалността “ ѝ е строга стопанка и култове. В изявление за " Марица " тя описа за най-напечените обстановки по време на работа, най-заможните си клиенти и разкри мъжете в кой български град са най-големите любовници.

- Не си ли стара за продажница?

- Възрастна ли? Аз дори съм млада. Има във Варна една Габи, на 60 година е. Пише, че е на 40 година, икономисва 20 години. Посреща клиентите по старешки пантофки и жилетка. За всеки трен си има пасажери.

- Колко взимаш за услугата?

- 50 лв. за половин час, за цялостен с отстъпката - 80. В Пловдив цените са естествени, само че в София доста паднаха - до 20 лв. за половин час. Напоследък идват девойки от столицата и подбиват пазара.

- Стигат ли ти парите?

- Колкото да си покрия наема, който е 350 лв., и за храна. Да пущам разгласи ми отиват по 4-5 лв. на всеки два дни. Отделно, в случай че някой клиент ме викне отвън града, сама си затрупвам превоза и хотела. Трудно е, тъй като през днешния ден можеш да заработиш хиляди, а на следващия ден нито лев. Всичко е релативно и е въпрос на шанс. Не можеш нищо да спестиш, бизнесът не е легален и не се знае по какъв начин ще я караме на старини. Искаме и тук да е като в Германия, и то освен стопански, само че и за нас. Да можем да се осигуряваме и да получаваме пенсии.

- Някой пази ли те?

- Не, сама се вардя.

- Не те ли е боязън?

- Ние сме психолози. Можем да преценим още по телефона с що за човек си имаме работа. От тази преценка зависи животът ни. Бях смела първоначално, само че след това като се опарих няколко пъти, почнах повече да внимавам.

- Застрашаван ли е бил животът ти?

- В София един път един ми опря газов револвер в главата. Щях да се напишкам. Сложи го на холната маса, аз го помолих да го прибере. Той се ядоса и го опря в челото ми. Взе ми телефона, запуши ми устата. Слава богу, не стреля. Обирали са ми парите, други пък са си ги желали назад. Един, първо ми заплати, след това се връща и споделя: Аз съм племенник на Алексей Петров, би трябвало да ми даваш рекет. Неговият другар пък се беше направил на служител на реда. Дадох им парите, какво да върша?!

- Колко ти е бил най-дългият акт с клиент?

- Един час, не повече, популярност богу. Беше младо момче, не спря даже цигара да изпуши. Имах различен, който за три часа го направи 6 пъти. Един пък на морето в къща за посетители ме държа 4 часа. Беше друсан, гледаше порно по телефона. Наскоро имах компания от младежи. Пихме бира, поговорихме и толкоз. Изпратих ги по живо - по крепко. Веднъж пристигна един 92-годишен дядо, беше съвсем кьорав. Половин час правихме секс.

- Това не е допустимо.

- Е, може да е пил виагра, не знам, само че обстоятелствата са си обстоятелства.

- Кой ти е плащал най-вече за услугата?

- Редовен клиент от София, даваше чартърен парцели на „ Витошка “. Идваше при мен съвсем всеки ден и оставяше по 200 лв. на час. Беше към 74-годишен, само че към момента живееше с майка си, много стара госпожа, която постоянно му се обаждаше по време на „ сеанс “. Помня, все му се караше, че си дава парите по проститутки… Веднъж юноша ми заплати 600 лв. за един час. Декораторът на Жан Клод ван Дам също се отплащаше обилно. От него знам, че известният артист си падал по платената обич и кокаина. Но си отпътува. Напоследък всички положителни и платежоспособни хора отпътуваха за чужбина…

- Кои са най-надарени?

- Черните са напряко страховити. Викам на един: Много си огромен. А той ми отвърна: Абе и ти не си дребна. Турците са доста груби, желаят всичко да сграбчен в шепите си. Един китаец пък толкоз озверя, че цялата ме нахапа. Имала съм от Молдова, латвийци и даже индийци. Един арменец от Ростов на Дон пристигна на 2 литра водка. После споделя: „ Не съм удовлетворен, нищо не стана “. Как да стане на 2 литра водка?! Един път пристигна цялостен бус с украинци и руснаци. Моята другарка съумя да обслужи 5 индивида, аз - четирима. Руснаците са много освободени в секса, само че най-хубавите любовници, които съм имала, несъмнено са българите. И най-много пловдивчаните.

- Най-странното предпочитание на клиент?

- Едно момче искаше да му стъпвам върху гърдите. Друг пък, руснак, ме викна единствено за компания. Почерпи ме суши и бяло вино. Руснаците обожават суши. Помоли ме да извикам травестит. Не бил го правил с подобен и му беше забавно. Аз трябваше единствено да виждам. Обадих се на едно момче от Пазарджик. Всичко си беше обикновено, само че на сутринта руснака го хвана позор и ни изгони.

- Как се разтоварваш от напрежението?

- След работа пия. Скоро пробвах за първи път греяна ракия. С мед. Не е като водката, не можеш да се напиеш от нея, единствено отпуска.

- Какво казваш на клиенти, които идват да търсят обич, а освен секс?

- Че за тази работа си има фейсбук.

- Кои са ти най-редовните клиенти?

- Всякакви, само че повече млади момчета. Те са и по-възпитани. Старите, като не могат да свършат нищо, упрекват мен. С младите няма проблеми. Рускоговорящите пък все желаят да им върша промоции, нали сме сънародници. На такива споделям, че и моите деца ядат самун.

- Колко деца имаш?

- Две, не живеят в Пловдив.

- Знаят ли с какво се занимаваш?

- Не, не съм и помисляла да им кажа. Ако някой ден си хвана другар, също не бих желала той да знае с какво се занимавам.

- Защо? Може да спреш и това ще е минало. Казват, че леките девойки стават след това чудесни съпруги…

- Тази работа е като опиат - мъчно се отказваш. Имам приятелки, които се омъжиха за клиенти, родиха деца. Споделиха на мъжете си с какво са се занимавали и стопираха да проституират. Познавам и други, които скриха и продължиха скрито да го вършат. А има и трети, чиито мъже нямат нищо срещу специалността им, даже остават у дома да гледат децата, а дамите си карат при следващия клиент. Аз персонално не бързам със сериозните връзки. Май по този начин ми е по-добре. Наскоро клиент ми предложи да станем двойка. Но като го виждам, че изплаща ипотека по жилището и има финансови проблеми, май ще желае да ме употребява.

- А в случай че се случи някой млад, богат и перспективен?

- Е, тогава може да помислим.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР