Александра Богданска си има ново гадже, колкото и упорито да

...
Александра Богданска си има ново гадже, колкото и упорито да
Коментари Харесай

Александра Богданска си има ново гадже, колкото и упорито да твърди, че няма

Александра Богданска си има ново гадже, колкото и настойчиво да твърди, че няма потребност от човек до себе си. 

Изглежда моделката изцяло е прежалила някогашния си Дани Петканов, по-известен като Лудия кореспондент. Богданска бе уловена да обядва с новата си възлюбена. Без капка срам двойката в един миг се награби на инат на минувачите из една от най-популярните улици в София. Въпреки че Петканова бе дегизирана с очила и дълго яке, на папараците на вестника не може да убегне нищо, камо ли една от най-одумваните дами в България.

Докато двойката хапва в едно от заведенията в центъра на столицата, раздумката на Алекс и новото й гадже върви сладко. Богданска непрекъснато демонстрира най-различни неща от телефона си на изгората си. В един миг моделката стартира да целува новия си мъж по бузата и качва краката си върху него.

Преди да седне да обядва, двойката е предходна и си е пазарила самун от известна пекарна. Това подухва на мисълта, че е доста евентуално двойката към този момент да е свила любовно гнездо и да живее под един покрив.

Новият на Богданска не е от известните среди. По информация на двамата имат връзка от няколко месеца. Алекс към този момент е срещнала избраника си с наследника си Габриел. Именно с новия мъж в живота си Богданска и синът й пътуват всеки уикенд и се забавляват на макс. Но, несъмнено, моделката крие гаджето и не желае да обявява, че още веднъж е във връзка.

След обяда Богданска и гаджето се понасят към колата. Лъскавият " Мустанг ", който Алекс получи след развода с Дани Петканов, е паркиран на няколко метра от заведението. Само минута по-късно и двойката към този момент е в колата. А Алекс отпрашва с мръсна газ в незнайна посока.

Богданска и Лудия кореспондент се разделиха публично през февруари предходната година. Причината - несходство в характерите. Двойката имаше доста проблеми в брака. Даваше си редица шансове, само че в последна сметка се разведе. Плод на любовта им е дребният Габриел, който е на 4 годинки.

" Не чаках Дани да изиска бракоразвод, бях настроена за второ дете ", сподели малко след новината за края на връзката им Алекс. Тогава точно Лудия кореспондент бе основател на раздялата. Пред близки той признава, че не желае да има нищо общо с хубавицата.

Дълго време Алекс не беше на себе си и даже показа, че е изпаднала в меланхолия. Въпреки това хубавицата не спря професионалните си задължения. В последна сметка наподобява, че Богданска е прежалила Петканов и отново се носи на крилете на любовта. Желаем й всичко най-хубаво.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР