Александра Богданска разкри изключително съкровени мисли и чувства по време

...
Александра Богданска разкри изключително съкровени мисли и чувства по време
Коментари Харесай

Александра Богданска: Даниел е любовта на живота ми, аз исках второ дете, а той - развод

Александра Богданска разкри извънредно съкровени мисли и усеща по време на откровеното си изявление с Мариян Станков – Мон Дьо. Тя приказва намерено за развода с Даниел Петканов, за грешките като нова опция, за околните срещи със себе си и всички компликации, през които е минала и продължава да минава.

" Счупеният човек е най-цял, тъй като към този момент знае и да губи. "

Красавицата призна, че основателят на развода им е Даниел. Тя показа, че не са взели решението взаимно, а желанието за разлъка е било напълно и единствено негово. Алекс разри, че даже са имали проекти за второ дете, само че вместо това Дани е изискал да се разделят.
                             

" Най-страшното нещо, което съм правила, е да се срещна със себе си. Да бръкна дълбоко в душата си. "

" Мислех си, че мога да трансформира Даниел, да го стимулирам като себе си, само че осъзнах, че  той е тотално друг човек от мен. Но го научих по сложния метод, откакто се разведох. "

Самата Алекс признава, че може би не е основана за брак в обичайния смисъл на думата. " Дали амбициозната жена може да бъде обичана. Мога ли аз в миналото да донеса домакински уют на някого? Това ме плаши и ме побиват тръпки, само че в случай че това е моята роля, за какво би трябвало да се боря против себе си и природата. "
                             

" Има хора, които са основани за дълъг маратон, има такива, които са основани за спринт. Ние просто нямахме повече мощ да тичаме и се разделихме. "

Красавицата разкри, че Даниел е най-голямата ѝ обич и постоянно ще остане по този начин. " Той е индивидът, който ме е наранявал най-вече, само че и индивидът, който ми е дал най-вече обич. "

Вижте какво още показа Алекс във видеото горе.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР