Александра Богданска разкри, че през лятото ще се настани в

...
Александра Богданска разкри, че през лятото ще се настани в
Коментари Харесай

Александра се връща при Дани Петканов

Александра Богданска разкри, че през лятото ще се настани в затворения комплекс край София, където живееше дружно с Даниел Петканов преди развода. Така Алекс решила да потърси вид да се върне още веднъж покрай някогашния си мъж, най-малко за лятото
видя Lupa.bg. Моделката решила, че би било най-добре за нея и Габриел да наемат апартамент в комплекса, който да употребяват през топлите месеци, само че нищо чудно да желае да е покрай Лудия кореспондент, като по този начин да се надява да се съберат.

“Знаете, че преди да се разведем с Дани живеехме в един затворен комплекс отвън София и в действителност приятелите на Габриел, с които той отрасна от бебе, са там. Това място аз доста го одобрявам, тъй като е супер уместно за развъждане на дребни деца. Няма коли, умерено е, на всички места си заобиколен с природа и на мен ми беше супер мъчително, че се наложи да напусна това място. Така ще бъда покрай обкръжението ми от майки. Ние бяхме четири бременни дами едновременно и родихме почти през месец " ", съобщи тя в последното си видео.

Припомняме, че фамилията се разведе при започване на април.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР