Александра Богданска-Петканова e сред първите последователи на новата спортна мания

...
Александра Богданска-Петканова e сред първите последователи на новата спортна мания
Коментари Харесай

Алекс Богданска се запали по AirFit

Александра Богданска-Петканова e измежду първите почитатели на новата спортна фикс идея – AirFit. Въздушният фитнес среща за първи път ендорфинa от скачането с батут с неповторим комплекс от извършения за долната част на тялото, коремната и гръбната мускулатура и интензивна кардио подготовка. За реализиране на повсеместен баланс на организма преди и след рисковото натоварване участват и детайли на оздравителна гимнастика и йога.

Алекс споделя за новото си въодушевление, че “никога спортуването и поддържането в добра форма не е било толкоз забавно”. Тя открива AirFit около пристрастеността си към скачането в най-големия батут парк в България Area 52. Скачането е един от най-ефективните способи за изгаряне на калории - 10 минути скачане на батут се равняват на 30 минути тичане.

Освен това ускорява метаболизма, усилва успеваемостта на сърдечно-съдовата, дихателната и лимфната системи, усъвършенства здравината на костите и мускулите, както и цялостната съгласуваност и двигателна просвета.

Всички тези здравословни изгоди са в основата на комплекса AirFit, създаден от Кристиян Вълев – играч по лека атлетика, занимаващ се с паркур и фрийрън (част от Freerun Bulgaria) и квалифициран експерт по физическо образование и спортна анимация от Националната спортна академия. Въздушният фитнес бързо натрупа почитатели, тъй като няма различен спорт за мъже и дами, при който поддържаш съвършена форма и се зареждаш с адреналин, до момента в който предизвикваш гравитацията и си в епицентъра на заниманието.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР