Александра Богданска най-после си купи собствено жилище. След като удари

...
Александра Богданска най-после си купи собствено жилище. След като удари
Коментари Харесай

Брутално! Даниел Петканов: Алекс искаше да ме остави на улицата, гол и бос като клошар...

Александра Богданска най-сетне си купи лично жилище. След като удари 30 година, тя към този момент може да се похвали с апартамент на свое име, което й се случва за първи път в живота.

Алекс и синът й Габриел към този момент се настаниха в голям мезонет в столицата. Той не е чисто нов и по тази причина инфлуенсърката е вложила много пари за ремонт, само че най-сетне е изцяло подготвен за живеене.

Именно тази тематика е била в основата на раздялата й с Даниел Петканов. Журналистът не е одобрявал желанието на жена си да закупи жилище на нейно име, в което всички да живеят. Смятал, че би трябвало да го сторят дружно, като семейство, само че той нямал тези пари и по тази причина желал да изчакат, до момента в който пазарът поевтинее.

Лудия кореспондент възприемал концепцията на Александра за жилище на нейно име като покана да си тръгне един ден. Той считал, че по този метод тя ще го държи в шах цялостен живот, че може да го остави на улицата, да го подреди до клошарите, а и му показвало, че тя няма религия в брака им.

В последна сметка двамата се съгласили бъдещият апартамент да бъде писан на името на сина им Габриел, само че и тук губещият е бащата. При разлъка детето съвсем постоянно остава да живее с майката и надлежно отново Алекс щеше да живее там.

Няколко месеца след драмите за парцели Даниел напусна Алекс, само че попечителството остана споделено. Една седмица детето е при нея, една седмица при него.

Журналистът към днешна дата е цялостен несретник. Разведен, живеещ на квартира, без постоянна жена до себе си и без постоянна работа. Вече го няма Милен Цветков, който да го стартира в малкия екран.

В същото време Богданска се шири в личен мезонет, има ново гадже и печели в пъти повече от някогашния си брачен партньор.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР