Александра Богданска най-накрая събра сили да говори за скандалната раздяла

...
Александра Богданска най-накрая събра сили да говори за скандалната раздяла
Коментари Харесай

Благоевградчанката Алекс Богданска през сълзи разкри всичко за развода с Петканов и за изневярата с италианеца

Александра Богданска най-сетне събра сили да приказва за скандалната разлъка с Даниел Петканов и за какво се е стигнало до тук. Със сълзи на очи тя разкри през какъв призрачен сън минава и по какъв начин благодарение на психолог излиза от тази рецесия.

Противно на очкаванията, Даниел е този, който желае бракоразвод. А благоевградчанкатаза първи път разкрива дали има забъркан трети човек в техните връзки и какво решение са взели за сина си Габриел, написа show.blitz.bg.

"Случи се един потрес за мен. Имам виновност, че се стигна дотук, тъй като не съм усетила някаква идикация от негова страна, че нещо му е липсвало. В един миг той ми сподели: "Пределът ми е доближат, не мога да понасям повече и желая да се разведем ". Около месец се бях вкопчила в него и го натисках да размишления, доста фамилии минават през това. Но той сподели, че не е благополучен и аз трябваше да се съобразя с това. Аз бях щастлива с него. Бях решила, че това е моят мъж, за него ще се омъжа и от него ще имам деца ".

"Аз чакам от индивида до мен да пристигна и да ми каже, в случай че има нещо, което го приетснява и не му харесва в мен. А пък той е очаквал аз да отида и да го попитам дали има нещо, което го тормози в моя темперамент и дейности. Това не съм го правила и го регистрирам като грешка', споделя тя в "Търси се ".

"Няма трети човек нито от моя страна, нито от страна на Даниел. Минах си предостатъчно през всички положения - през експанзията, обвиняването и по тази причина потеглих на психолог, където ми помогнаха да мина през това. Когато се отдадеш на страстите преминаваш по-лесно през това и чувстваш облекчение ".

"В момента връзките ни с Даниел са положителни, поддържаме връзка най-вече за неща, които са свързани със ина ни Габриел и по какъв начин той да бъде благополучен. Психоложката ни посъветва са имаме така наречен споделено родителство - колкото време е при мен, толкоз да е и при Дани. Аз имам наследник и той има потребност от татко. А Дани е страховит татко.

Много толерантен човек съм и не знам какво би трябвало да направи човек, че да повиша звук. Детето ме накара да се усещам още по-свързана с Дани в това наше ядро акто цяло.

Сърцето ми е не е готово за нова обич, боязън ме е. Ако раздялата се беше случила по-плавно, може би щях да го приема за обикновено. Но аз горях в тази обич и внезапно някой ме попари ", откровена е до болежка най-успешната родна инфлуенсърка.

При първата ни разлъка с Дани преди години имах боязън да зилизам на открито и да се демонстрирам пред хора. Правеха се доста колажи с разнообразни смешки, свързани със обстановката тогава. Тогава се разделихме, тъй като отидох да работя в Италия като хостеса, желаех да си изкарам пари и да си сложа гърди. Харесах си едно момче италианец и като се прибрах в България Дани рабра, стана ясно, че и той е бил с други дами, само че фокусът остана върху мен. Пък аз не умея да посочвам другия с пръст и да споделям: "И ти си го правил ".

Той ме накара да изживея доста огромен позор, да се усещам неприятен човек. С това момче от Италия обикаляхме доста, тъй като беше с огромни благоприятни условия, возихме се на личната му яхта и вътрешно се питах какво ли прави Дани. Послушах вътрешния си глас и взех решение, че има нещо недоизживяно. Ако не се бях върнала при Дани, щях цялостен живот да се запитвам какво щеше да стане, в случай че се бяхме сдобрили и дали щяхме да имаме щастливо семейство.

Най-силното нещо, което ми оказа помощ при раздялата, е Габриел. Какъв образец му давам на него?! Каква майка желая да бъда за сина си - това си повтарях непрестанно. Иксам той да бъде мощен човек и да вземе моя образец ", през сълзи приказва тя.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР