Александра Богданска, която уж след Даниел искаше да остане сама

...
Александра Богданска, която уж след Даниел искаше да остане сама
Коментари Харесай

Богданска се похвали със 101 рози от гаджето на Анелия

Александра Богданска, която сякаш след Даниел искаше да остане сама и да осмисли живота си, се похвали с букет от 101 рози, които са й подарък от скришен почитател или гадже. Lupa.bg дочу, че красивите рози са от някогашния другар на Анелия - хазартния предприемач Любомир Захаринов. 



Манекенката сама си опонира като твърди, че не желае нов мъж, а след това се хвали с великодушните си дарове от новия си. Букети, каквито в никакъв случай не е получавала от някогашния си Даниел Петканов, който е прочут със стиснатостта си, а и няма огромни финансови благоприятни условия.

След развода си с Лудия кореспондент благоевградчанката показва доста по-висок стандарт на живот и парадира с него, което към този момент се набива на очи на почитателите й. Богданска е повода Захаринов да зареже фолк певицата Анелия и да я натири от къщата си в полите на Витоша.

Фолк певицата и предприемачът изкараха дружно към година, само че богаташът се трансферира на прясно разведената Алекс. Любомир и брат му Марио Захаринов са притежатели на верига хазартни зали и на един от най-новите уеб сайтове за залагане. Марио пък е тайния мъж на Бориса Тютюнджиева, която наскоро го подари и с дете. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР