Александра Богданска е една от най-известните български инфлуенсърки у нас,

...
Александра Богданска е една от най-известните български инфлуенсърки у нас,
Коментари Харесай

След раздялата: Александра Богданска се стопи от мъка

Александра Богданска е една от най-известните български инфлуенсърки у нас, което автоматизирано значи, че по един или различен метод споделя огромна част от персоналния си живот с почитателите си в обществените мрежи. 

Всички към този момент разбрахме за раздялата ѝ с „ Лудия кореспондент “ - Даниел Петканов, само че сигурно и двамата добре съумяват да скрият по какъв начин се усещат и какви страсти напират в тях. Животът въпреки всичко продължава, а имат общо дете, поради което си коства да " да заровят томахавките ". 

Виж още: Гери-Никол с ново гадже? Певицата сподели нов мъж, двамата - в рискова непосредственост

От фотосите на някогашната госпожа Петканова излиза наяве, че стресът около развода им очевидно ѝ се е отразил зле, тъй като от хубавите ѝ форми няма и диря. 

Алекс в никакъв случай не е криела, че ѝ се постанова да съблюдава строги диети и да тренира интензивно, с цел да поддържа положителната си форма. Все отново желае да има опцията да популяризира допустимо повече облекла и бански костюми. 

Виж още: Изненада! Тото от СкандаУ стана татко за повторно, с Кристин отново скриха събитието

Свалянето на килограми тъкмо в този миг сигурно не е инцидентно. Покрай многото работа, стресът у дома и бракоразводните каузи надали ѝ остава доста време и предпочитание за ядене.

Силно се надяваме напълно скоро още веднъж да я забележим в предходната ѝ добра форма, на която облеклата не стоят като на окачалка. Все отново тя е висока жена, не би трябвало да бъде следващата кльощавелка. 

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР