Александра Богданска е аут и от шоуто Гласът на България,

...
Александра Богданска е аут и от шоуто Гласът на България,
Коментари Харесай

Алекс Богданска аут от Гласът на България“

Александра Богданска е навън и от шоуто " Гласът на България ", научи Lupa.bg. Нейното място в шоуто ще заеме Прея. Тя се причислява към лицата в идния сезон на „ Гласът на България “ и ще бъде новият водещ на „ Гласът зад кадър “ на glasat.btv.bg.

“Аз съм същински почитател на предаването, проследявам го и нямам самообладание да се потопя в магията „ Гласът на България “. Това е една от най-позитивните телевизионни продукции изобщо и благодаря на bTV за опцията да се докосна до нея “, споделя вълнението си Прея.

„ Влизам с необятна усмивка и настройката, че ще е доста прелестно, радостно и занимателно - за всички пред микрофона на V-репортера, за мен и за феновете, несъмнено “, прибавя тя.



Шармантната изпълнителка добре познава пътя, по който занапред потеглят участниците в музикалното шоу на bTV и несъмнено ще се усеща на място и потребна за всички тях.

Новият, девети сезон на „ Гласът на България “ ще бъде в ефира на bTV тази есен, а фотосите за него предстоят. Звездните треньори, които ще търсят новия „ глас на България “ са ясни – Галена, която изведе Петя Панева до успеха в последния сезон, DARA, Любо Киров и Иван Лечев. Със сигурност, четиримата обмислят и ще заложат на нови тактики за победа тази есен, а коя от тях ще е печелившата феновете на bTV ще схванат напълно скоро. Водещ на шоуто и тази година ще бъде музикантът, продуцент и артист – Иван Тишев.

Припомняме, че Богданска беше лице и на цифровото наличие на шоуто “България търси талант”, само че и там бе сменена от влогъра и режисьор – Крис Захариев, като повода бе абсурда към раздялата с мъжа й Даниел Петканов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР