Александра Богданска далеч не може да се оплаче от липсата

...
Александра Богданска далеч не може да се оплаче от липсата
Коментари Харесай

Фетишист давал 1000 лв. за чорапите на Александра Богданска

Александра Богданска надалеч не може да се оплаче от неналичието на атрактивни предложения, освен това освен от рекламодатели, а и от почитатели. Някои от феновете й даже я заливат с питанията си с еротични мисли, подплатени с обещания за тлъсти възнаграждения. Очевидно обаче всичко това не провокира интереса на манекенката, която се изявява и като инфлуенсър, откакто не е дала отговор утвърдително на никого от фетишистите, които са й писали.

 

Сред най-честите претенции от тяхна страна били моделката да им прати фотоси на краката си. Така и не излиза наяве дали са желали по-специфични фрагменти, или пък са били поблазнени от мисълта, че ще се снима особено за тях, поради обстоятелството, че в профила й в Инстаграм, могат да бъдат открити редица нейни снимки, акцентиращи точно върху идеалните й ограничения.

 

Сред най-странните оферти, които Богданска е получавала, е това да се раздели с чорапите си, за което фанатикът заречен хилядарка. Вероятно условието е било да ги носи най-малко няколко часа, преди да му ги изпрати, само че Алекс заобикаля да влиза в елементи, когато споделя тази преживелица.

 

Макар всички тези предложения да са много странни, тя нито се изненадва, нито пък се възмущава, когато ги получава. Все отново е чувала какво ли не от плеймейтки – да вземем за пример знаела, че има фетишисти, предлагащи възнаграждение, в случай че девойките им изпратят носените си бикини. Разбира се не липсват и много фотоси на представители на мощния пол, на които са, както майка ги е родила.

Инфо: Уикенд

Тагове: Александра Богданска модел инфлуенсър фетишист носени чорапи предложение
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР