Александра, аз съм си изградила своето име, ти си никой.

...
Александра, аз съм си изградила своето име, ти си никой.
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева: Майка ми искаше да се гордее с мен, затова следвам съветите й

„ Александра, аз съм си построила своето име, ти си никой. Хващаш си твоя път и няма да лежиш на името на майка си и на татко си ”, казвала Пепа Николова на щерка си Александра Сърчаджиева. Тази година, на 22 септември, ще се навършат 12 години от загубата на обичаната актриса. Разбира се, тя продължава да живее в паметта на публиката, за чиято обич приживе споделяше, че е най-важна за нея: „ Никой не може да ти каже какъв брой си огромен, в случай че не каже публиката ”. 

Голямата Пепа Николова продължава да живее и в паметта на своите близки, другари и сътрудници. А щерка й Александра следва заветите й. Стреми се да ги съобщи на щерка си София, за която е казвала, че има излъчването на починалата си баба.

„ Няма да не помни едни думи, които тя сподели по малкия екран – че желае един ден да я спрат и да й кажат, че би трябвало да се гордее с щерка си. Затова се надявам просто да ходя почтено по пътя си. Не ми е значимо дали ме познават хората или не, значимото е върша почтени неща ”, споделяла е Александра, която с изключение на актриса, е известна и като тв водеща на риалитито „ Биг Брадър ”. 

Младата актриса е признавала, че понесла извънредно мъчно загубата на майка си, която я е отгледала. В този тежък интервал неразделно до нея бил Иван Ласкин, с който по-късно основават семейство.

Тя е изтъквала, че майка й била доста по-различна в персоналния си живот. Пепа Николова в действителност била извънредно ранима и сензитивна. А безпардонното й държание, хъшлашко, както казвала, било непокътнато единствено за пред света, с цел да не я нараняват. Голямата актриса отгледала сама щерка си, след разрива в връзките с татко й Йосиф Сърчаджиев. Именно от нея Алекс научила всичко за живота и до през днешния ден пази заветите й. Като да вземем за пример този, че случайности няма. За това Пепа Николова е говорила и в свои изявленията: „ Случайно и тухла не може да ти падне на главата. Знам единствено, че би трябвало да върша положително, тъй като положителното ражда положително. Любовта ражда нещо, омразата, злобата не раждат нищо… ”. Допълвала е, че изпитва наслада, когато може да дава, да оказва помощ. Тази нужда е предала и на щерка си. Алекс пази и скъпи препоръки за актьорската специалност. Тях постоянно си припомняла. Както, когато се снимала във кино лентата „ Шивачки ”, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР